Jeriko skolekor

Lagbilde Jeriko skolekor

Liker du å synge? Har du lyst til å synge, opptre og ha det gøy med andre barn? Da kan du jo begynne sammen med oss i skolekoret! Jeriko skolekor er åpent for alle elever fra 1. til og med 7. klasse.

Koret øver hver tirsdag på Jeriko skole i Aktivitetsskoletiden.

1-4.klasse øver tirsdager fra 15.00-16.00. Dette skjer på et av klasserommene på skolen.

Jeriko skolekor er med på ulike arrangement på skolen som sang på 17. Mai ved flaggheising og underholdning på skolens juleavslutning. Vi har konserter på Lindeberg kulturfestival, vi har koret for Anita Hegerland, vi har 2 år vært leid inn for å kore på julekonsert med Christer Sjøgren og Lotta Engberg. Vi opptrer  også på julegrantenninger i nærmiljøet, på lokale barnehager og sykehjem. Vi deltar på konserter, går på musikaler og finner på gøyale ting.

Det koster kr. 300,- pr. semester + kr. 500,- i depositum for kordrakt.

Kontaktinfo:

E-mail: skolekoret@gmail.com