Kunst, kultur og kreativitet

Forming
Vi har forming et par ganger i uken der elevene får lov til å utrykke seg via forskjellige utrykksformer. Alt fra maling, lim, klipping og hekling er noe av det elevene får prøve seg på når vi har forming.

Perling
Elevene som ønsker en rolig aktivitet får muligheten til det på perling når vi legger til rette for det i løpet av uken. Vi ser at dette er en populær aktivitet hos elevene og legger til rette for at de kan spare sine uferdige perlebrett samt at vi stryker ferdige perlebilder.

Dansemoro
Det er full fart når lærlingene fra Barne og ungdomsarbeiderfaget på Ulsrud VGS har dansemoro i gymsalen. De øver på enkel koregrafi som blir til en dans utviklet spesielt for Marcus og Martinus hits.

Juleverksted
Når adventstiden nærmer seg tar vi frem kreativieten vår og lager julepynt og enkle gaver med juletema.