Foreldrepulsen

header Foreldrepulsen

En veldig fin ting med Foreldrepulsen.no er at alle artiklene finnes på de fleste språk. Du kan lese artiklene på både norsk, engelsk, arabisk, vietnamesisk, urdu, somali, tyrkisk og mange andre språk. Klikk deg inn på lenkene til artiklene og du kan velge skriftelig språk øverst i venstre hjørnet på siden.

Nettvett (Ferdigheter) 12.02.2017
Barn kan oppleve både spennende og ubehagelige ting på nett. Stadig flere og stadig yngre barn er på nett. De må lære hvordan de skal ta vare på seg selv og andre på digitale møteplasser. Vær trygg på nett.

Skjult mobbing (Helse) 05.02.2017
Skjult mobbing er vond, snikende og vanskelig å oppdage. Mange jenter og gutter utsettes for skjult mobbing. Som foreldre kan vi bidra til å få en slutt på den skjulte mobbingen.

Digital dømmekraft (Ferdigheter) 22.01.2017
For å ferdes trygt og ansvarsfullt på internett, må barna lære noen kjøreregler. Foreldre må være veiledere i barnas digitale hverdag. Digital dømmekraft handler om kunnskap og holdninger, ikke teknologi.

Hva er PISA? (Annet) 09.01.2017
PISA er en stor internasjonal skoleundersøkelse som gjennomføres jevnlig. Her kan du lese litt om resultatene fra undersøkelsen i 2015.  Les hele saken > Foreldrepuls.no

Å hjelpe med leseleksene (Ferdigheter) 01.01.2017
Foreldre kan hjelpe barna å få godt utbytte av leseleksene. Gjennom leseleksene kan barnet lære noe nytt og interesser kan vekkes. Ved å hjelpe barnet når det leser, kan dere også ha en hyggelig stund sammen.

Fysisk aktivitet i hverdagen (Helse) 04.12.2016
Med en aktiv hverdag følger bedre helse, mer energi og bedre søvn. Fysisk aktivitet gir bedre konsentrasjonsevne og motorikk. Dette drar både skolebarn og voksne nytte av.

Hodelus (Helse) 27.11.2016
Vinteren er høysesong for lus, selv om lusa er aktiv hele året. Alle kan få lus. Det har ingen sammenheng med dårlig hygiene. Hvordan oppdager du om barnet har fått lus, og hvordan blir du kvitt det?
Les hele saken  > Foreldrepuls.no

Les flere saker fra arkivet: Foreldrepuls.no