Foreldrepulsen

En veldig fin ting med Foreldrepulsen.no er at alle artiklene finnes på de fleste språk. Du kan lese artiklene på både norsk, engelsk, arabisk, vietnamesisk, urdu, somali, tyrkisk og mange andre språk. Klikk deg inn på lenkene til artiklene og du kan velge skriftelig språk øverst i venstre hjørnet på siden.

Gode apper for lesing (Ferdigheter) 26.01.2018
Nettbrett og apper kan være fine verktøy for å lære å lese og videreutvikle leseferdighetene. Gode leseapper har noen fellestrekk, og mange av dem egner seg godt til barn som har utfordringer med å lese.
Les >>>

Folkeskikk og språkbruk (Foreldrerollen) 14.01.2018
Å lære barna å opptre hensynsfullt, respektfullt og høflig er en viktig foreldreoppgave. Høflige barn vinner lettere respekt og møter oftere høflighet tilbake.
I noen skolegårder kan stygt språk høres også blant de minste barna.

Slik hjelper du ditt barn med matematikk. (Ferdigheter) 07.01.2018
Matematikk er et godt eksempel på hvor mye foreldrene betyr for barnets læring. Les mer om hvordan du kan bidra.

Små grep – stor forskjell (Helse) 01.01.2018
Næringsrik og variert mat er viktig for barns helse og trivsel. Et sunt kosthold legger grunnlaget for opplagte skolebarn.

Drikker du? Les dette! (Foreldrerollen) 15.12.2017
Mange barn gruer seg til julen på grunn av foreldrenes alkoholforbruk. Det oppleves utrygt når mor eller far forandrer seg når de drikker.

Brannøvelse i hjemmet (Annet) 08.12.2017
De fleste dødsbranner skjer i hjemmet. Ved å øve på hva man skal gjøre om en brann oppstår, blir både barn og voksne tryggere på hva de skal gjøre. Det kan redde liv!
Les hele saken > Foreldrepuls.no >>

Les flere saker fra arkivet: Foreldrepuls.no