Foreldrepulsen

header Foreldrepulsen

En veldig fin ting med Foreldrepulsen.no er at alle artiklene finnes på de fleste språk. Du kan lese artiklene på både norsk, engelsk, arabisk, vietnamesisk, urdu, somali, tyrkisk og mange andre språk. Klikk deg inn på lenkene til artiklene og du kan velge skriftelig språk øverst i venstre hjørnet på siden.

En fordom er det letteste i verden å skaffe seg, og det vanskeligste å bli kvitt.

Prøver og kartlegginger (Ferdigheter) 17.09.2017
Nasjonale prøver og kartlegginger er en del av underveisvurderingen som foregår i skolen. Det finnes ulike prøvetyper med ulikt formål, og prøvene gjennomføres i bestemte fag, ferdigheter og trinn.

Slik bidrar du med leksehjelp (Foreldreskolen) 11.09.2017
Foreldrenes engasjement i barnas skolearbeid er av stor betydning for barnas motivasjon og resultater. Her gir vi deg tips for alle aldersgrupper.

FAU - din kanal til skolen (Foreldreskolen) 03.09.2017
Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) er bindeleddet mellom foreldrene og skolen. FAU-medlemmene skal representere alle foreldrene ved skolen, og bidra til et godt samarbeid mellom hjem og skole.

Du er ditt barns største forbilde (Foreldreskolen) 27.08.2017
I alt vi gjør er vi forbilder for barna våre. Ingen har større påvirkning på barna i oppveksten enn foreldrene. Ved å opptre inkluderende mot andre, leve et sunt og aktivt liv og stimulere barnets utvikling, gir du barnet de beste forutsetninger.

Rettigheter og plikter (Foreldreskolen) 20.08.2017
Opplæringen og elevenes trivsel på skolen er ikke skolens ansvar alene. Foresatte har også ansvar og plikter. Likeledes har foresatte rett til medvirkning og til å få informasjon om barnet på skolen.
Les hele saken > Foreldrepuls.no

Les flere saker fra arkivet: Foreldrepuls.no